Η Αναπτυξιακή Πηλίου Α. Ε. στο πλαίσιο του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο “Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ: Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός”, του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER, διοργανώνει την Πέμπτη 15 Μάϊου 2025 και ώρα 10:00 π.μ. στην Φάρμα Καραΐσκου, σεμινάριο για την ενημέρωση των επαγγελματιών της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, της εστίασης και της φιλοξενίας, σχετικά με την δημιουργία γαστρονομικής κοινότητας και την συμβολή της στην ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου κάθε τόπου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τόπος σεμιναρίου: ΦΑΡΜΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ – 2ο χλμ. Πορταριάς – Ζαγοράς, Πήλιο, Τ.Κ.: 37011
Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες
Ημερομηνία σεμιναρίου: Πέμπτη 15 / 05 / 2025, ώρες 10:00-14:00
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Δηλώσεις συμμετοχής: έως Παρασκευή 09 / 05 / 2025, στην Αναπτυξιακή Πηλίου Α.Ε , Λαρίσης 191, Βόλος τηλ. 2421078391 , Ε- mail: info@eapilio.gr
Συμμετοχή επιχειρήσεων: Επαγγελματιών της γαστρονομίας (εστίαση, παραγωγοί, φιλοξενία).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β3