Εκδηλώσεις

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.pdf Η Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου συμμετέχει στη διοργάνωση του διήμερου Συνεδρίου Εναλλακτικού Τουρισμού, που θα λάβει χώρα στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE.

Δεκέμβριος 8th, 2016|

Η Ε.Α.Π. Α.Ε. συμμετείχε στην ημερίδα με τίτλο "Μορφές εναλλακτικού τουρισμού και αγροτικές πολιτικές" που διοργανώθηκε από το δήμο Νοτίου Πηλίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, τον Ιππικό φυσιολατρικό όμιλο Μηλεών και το περιφερειακό γραφείο του Ιταλοελληνικού Επιμελητηρίου που έλαβε χώρα στις Μηλιές Πηλίου στις 18/2/2012.

Μάρτιος 12th, 2012|

Η Ε.Α.Π. Α.Ε. συμμετείχε σε 2 ενημερωτικές ημερίδες στις 5 και 8/3/2012 στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από το ΕΚΤ Ρουμανίας διακρατικού προγράμματος "DURABIL - from subsistence to sustainability". Το εν λόγω πρόγραμμα έχει στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε μη γεωργικές δραστηριότητες σε αγροτικές περιοχές και σκοπεύει στο να συντελέσει στην ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίες μεταξύ Ρουμάνικων και Ελληνικών επιχειρήσεων. Σχετική παρουσίαση (pdf)

Φεβρουάριος 20th, 2012|