Μαθαίνουμε τα τοπικά κρασιά μας και τα ταιριάζουμε με τις τοπικές μας γεύσεις.
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της γαστρονομικής εμπειρίας της περιοχής και της τοπικής δράσης «Γευστικά Ταιριάσματα» του Διατοπικού Σχεδίου με τίτλο “Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ : Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός” του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίηκησης Μαγνησίας Α.Ε. (Αναπτυξιακή Πηλίου Α.Ε.) διοργανώνει σεμινάριο υψηλού επιπέδου για τους επαγγελματίες της εστίασης, της αναψυχής και της φιλοξενίας (εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, ξενοδοχεία με εστίαση).

Εκπαιδευτής και οδηγός μας στον μαγικό κόσμο της αρμονίας των γεύσεων θα είναι η κα Ελένη Ψυχούλη ειδικός στην γευσιγνωσία και τα γαστρονομικά ταιριάσματα.

Κατά την εκπαίδευση θα περάσουμε σε πρακτική δοκιμή με πραγματικές γεύσεις από την τοπική κουζίνα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τόπος σεμιναρίου: ΦΑΡΜΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ – 2ο χλμ. Πορταριάς – Ζαγοράς, Πήλιο, Τ.Κ.: 37011
Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες
Ημερομηνία σεμιναρίου: Πέμπτη 15 / 05 / 2025, ώρες 15:00- 19:00
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Δηλώσεις συμμετοχής: έως Τρίτη 13 / 05 / 2025, στην Αναπτυξιακή Πηλίου Α.Ε ,τηλ. 2421078391 , Ε- mail: info@eapilio.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β2